Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Goed thuis gezocht voor super Cane Corso reu met stamboom 2jr

  • B

    Wij zoeken een nieuw thuis voor onze lieve, mooie zwarte Cane Corso reu met stamboom.

    Hij is 2 jaar oud (19-06-2009) en vorig jaar gecastreerd. Hij heeft alle entingen gehad, is als pup goed gesocialiseerd en bench getraind.

    Het is een supermooie, lieve hond maar erg beschermend naar het eigen gezin en “eigen” terrein. Hierdoor valt hij uit naar vreemden in ons huis (we doen hem steeds buiten als er bezoek komt, wat erg lastig is in praktijk aangezien er vaak vriendjes van onze kinderen komen spelen) en naar andere honden buitenshuis. Met onze andere hond (een ouder teefje) gaat het prima. Onze dochtertjes spelen vaak in de tuin met de bal met hem, dat vindt hij geweldig.

    Ook bij de dierenarts en verder weg van huis gedraagd hij zich prima. Hij is erg enthousiast en gaat graag mee in de auto.

    We zijn met hem naar een gedragstherapeute geweest van Tinley. Het verslag hiervan is uiteraard aanwezig. In grote lijnen wordt onze hond hierin beschreven als een goed gesocialiseerde, enthousiaste hond met erfbewakingsdrift.

    In pension (zowel dierenpension alswel particulier met kinderen) wordt hij met open armen ontvangen. Hij is daar super lief, enthousiast, speelt naar hartelust met andere honden en kan zelfs los lopen in het bos.

    We zijn op zoek naar een ervaren nieuwe baas voor onze reu, een die voldoende tijd heeft om met hem aan de slag te gaan.

  • anja blom

    hallo fam, kunt u ons een foto sturen van u hond? anjadhont@hotmail.com

    mvg anja

  • Valinda

    I feel so much happier now I unedrtsnad all this. Thanks!

  • jan van delft

    hallo , ik ben Jan , single wonend te hillegom z-h , 54 jaar , en gestopt met werken dus hele dagen de tijd.

    zoek toch weer een hond, heb eigenlijk mijn hele leven met honden geleefd, de laatste 2 waren jack russels geen makkelijke maar wel lieve honden, 1e is 17 jaar geworden, de 2e 13 jaar toen een echtscheiding waar ook veel tijd en ellende in gaat zitten, maar ben weer helemaal gesetteld en ben weer toe aan een hond, lekker wandelen strand/ duinen/ bos alles is hiet voorhanden. ben half jaar terug in kontakt gekomen met Cane Corso, had er nog nooit van gehoord maar ik weet nu al dat ik het een prachthond vind, karakter etc. geweldig ! ik reageer op jullie advertentie omdat ik het zielig zou vinden als hij een verkeerd baasje zal krijgen want je moet wel de baas zijn en niet spelen met dit ras.

    misschien hoor ik nog wat , ik wacht af mvg, Jan D. van Delft mob.0649849310 mail : jdvtbt@gmail.com

  • arn van berkm

    hall met arno ik heb wel belang voor deze hond heb zelf helaas mijn eigen hond moet laten in slapen leeftijd 11 jaar en negen maanden

    dus een moie leeftijd hij was gewon op ik wil geen pup dus misschien iets vor mijn ze hebben bij mijn een terein te beschiking van 3600 meter

    heb zelf nog een teef deze is afgelopen jaar gesterilieerd

    neem maar contact p nummer 0412-633333 mobile 06-51209126