Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Cane Corso reu van 22 maand- goede baas gezocht!

  • Baggio

    Wij zoeken een goede nieuwe baas voor onze (gecastreerde) zwarte Cane Corso reu van 22 maanden. Bij ons komt hij helaas niet tot zijn recht.

    Baggio is een heel lieve hond, maar heeft een concequente baas nodig die actief met hem aan de gang gaat en de tijd voor hem heeft.

    Wij hebben hem van pup af aan, hij heeft tevens een stamboom.

    Baggio is erg waaks, wil het gezin en zijn terrein graag beschermen maar wat meer dan we zouden willen. Hij accepteert geen vreemden (mensen en honden, helaas ook de vriendjes van onze jonge kids niet)in en om ons huis, waardoor hij -als er visite is die hij niet goed kent- in de bench moet en hevig blaft.

    Op dit probleem na (als hij op vreemd terrein is vind hij iedereen leuk en is hij juist erg enthousiast!) is het een super mooie en lieve hond, die altijd enthousiast is en graag een stok het bos doorsjouwt of achter de bal aan rent. En bij het dierenpension vinden ze hem altijd erg leuk, omdat hij daar goed kan met andere honden (we hebben zelf thuis nog een teef van 10 jr die hem goed de baas is) en zo enthousiast is.

    We zijn met hem bij de gedragsdeskundige geweest en die geeft aan dat we goed met Baggio omgaan, dat hij ook goed gesocialiseerd is, maar dat zijn erfbewakingsdrang in de genen zit. Dit is dan ook de reden dat we een goed ander thuis voor hem vinden.

    Als er interesse is in deze lieve hond horen we dat heel graag. Rapport van de gedragsdeskundige is uiteraard in te zien.

    Baggio gaat alleen weg als we ervan zijn overtuigd dat hij een goed leven elders krijgt.

  • tuur

    Hoi met tuur

    Ben zelf aankomend gedragstherapeut heeft die gast nog dingen getest ,Wat een onzin een cane corso hoort mits goed gesocialisseerd en de roedel rangorde goed is. iedereen toe telaten.

    Mag ik die diagnose en naam van die persoon. Daarna mail ik je terug want der valt meer aan te doen.

    mvg tuur

  • Gerard Schipper

    Beste meneer,

    Ik schrijf deze mail uit naam van een vriend van mij de heer schipper. Hij is op zoek naar een (hond )cane corso maar op dit moment niet in de gelegenheid u zelf te mailen. Meneer Schipper woont op een boerderij met veel land. Ze hebben koeien en schapen. Normalite hebben ze altijd een hond op het terrein lopen maar helaas is deze een aantal weken geleden overleden. Omdat meneer Schipper altijd op de boerderij aan het werk is zult u begrijpen dat hij en zijn hond nogal nauw met elkaar verbonden waren. De afgelopen honden heeft meneer Schipper altijd uit het asiel gehaald. Wij hebben zelf een cane corso en meneer schipper gaf al aan het een prachtige hond te vinden en graag een plekje te bieden aan een hond welke door bijvoorbeeld zijn waakse karakter niet meer thuis kan wonen. Mocht u geintreseerd zijn neemt u dan via het volgende mail adres contact met mij op zodat ik u telefoonnummer kan geven aan de heer schipper.

    Met viendelijke groeten Diana Booij

  • Emad

    ik zoek een puppy te koop of adoptie van cane corso , ik ben helemaal verkocht aan deze honden kunt me helpen aub

    mvrg

    Emad

  • robby

    zou het fijn vinden als ik u kan bellen hierover?

  • de meer

    geachte baggie ik ben zeer in een cane corso geinterzeed u kunt mij bellen no0613541349 bij voor baat dank

  • ARNO VAN BERKOM

    HALLO MET ARNO VAN BERKOM

    IK HEB EEN AUTO BERIJF IN HELAAS EEN WEEK OF TWEE GELEDEN HEB ER EEN

    HOND EEN CANE CORSO MOETEN LATEN INSLAPEN IVB LEEFTIJD EN GEZONDHEID IK BEN INBEZIT

    NOG VAN EEN TEEF VAN 7/8 JAAR OUD ZEER DOMINANT DUS MOET WEL MET ELKAAR KUNNEN VINDEN

    IK HOOP GRAAG EEN ANDWOORD VAN WAT EN HOE MAAR IK HEB WEL INTRESEN IN U HOUD ZE HEBBEN HIER EEN PLAAT VAN MEER DAN 3600 METER OM ROND TE LOPEN

    VRIENDELIJKE GROET ARNO VAN BERKOM

    0412-633333

    06-51209126