Wij zijn op zoek naar een gastgezin voor Azzurra een zwart Cane Corso teefje van 13 maanden.

Azzurra is een hele vrolijke en actieve dame, kan goed overweg met andere honden maar laat zeker niet het kaas van haar brood eten. Ze heeft dan ook een consequente baas nodig.

Wij geven daarom de voorkeur aan een gastgezin die ervaring heeft met honden en liefst zonder hele kleine kinderen, wat oudere kinderen is geen probleem.

Wat houd het gastouderschap precies in?

Gastouders zijn gezinnen waar wij een hond plaatsen, maar waar in de toekomst wel mee gefokt kan worden. Bij een teefje zal het nest bij ons geboren worden. Na het van te voren afgesproken aantal nesten, zal de hond voorgoed bij het gastgezin mogen blijven. Uiteraard krijgt het gastgezin een vergoeding voor de hulp, want een gastgezin zorgt ervoor dat wij als fokker een grotere populatie hebben om te kunnen selecteren. Voor ons dus een goede manier om verder te kunnen met ons ras, en voor het gastgezin een mogelijkheid om een gratis hond te krijgen, die zij met alle liefde kunnen vertroetelen en verzorgen.

Wij willen met onze gastouders goed contact onderhouden daarom is het belangrijk dat u binnen een straal van 50 km van Oud-Beijerland woont.

Heeft u interesse of wilt u wat meer informatie over Azzurra neem gerust contact met ons op of kijk even op onze site www.canecorsonederland.nl

Mvg,

G,Kranendonk

La Protezione Migliore

www.canecorsonederland.nl