Helaas hebben wij moeten besluiten om voor onze lieve cc reu Bayron een nieuw baasje te zoeken. Hij kan namelijk niet goed overweg met het drukke, onverwachte gedrag van onze dochter. Omdat wij ook een cc teefje Doortje hebben waarbij alles kan denkt onze dochter dat dat ook bij Bayron mag. Die is daar echter niet van gediend en loopt dan weg. Maar de laatste tijd kan hij niets meer van haar hebben en wordt daar ook gestresst van. Wij willen voorkomen dat het mis gaat als Bayron zich in het nauw gedreven voelt. En over 5 weken verwachten we ook nog een zoontje. Hij is niet agressief tegen haar maar onzeker. Wij hopen zo een serieuze cc liefhebber te vinden met verstand van het ras.

Steeds hebben wij voor andere oplossingen gezocht omdat Bayron altijd al zo onzeker is geweest. Daarom wilden we ook een maatje voor hem en toen is Doortje bij ons komen wonen. En dat gaat heel goed. Voor vrienden is hij de liefste van de wereld en iedereen is dan ook dol op hem. Bij vreemden is hij soms terughoudend en duurt het even voor hij de persoon vertrouwd maar als dat eenmaal zover is en ze krijgen een goede band gaat hij voor je door het vuur.

Bayron is nu 3 jaar geworden (feb) en is niet gecastreerd en wel gechipt. Hij loopt zeer goed aan de lijn en trekt nooit. Ook op de fiets is geen probleem. Dat vindt hij geweldig. Los lopen is ook al geen probleem. Ook met andere honden is hij goed en is eerder onderdanig dan dominant. Katten is hij niet gewend maar misschien is dit te leren. Hij leert namelijk makkelijk en snel. Binnen is hij rustig, sloopt niet en is zindelijk. Dat klinkt als een pracht hond en dat is hij ook. Wij hebben er dan ook heel veel moeite mee dat hij weg moet. Hij is onze eerste hond en we hebben hem zelf uit Tsjechie opgehaald bij een bekende cc fokker genaamd Sarka. Zijn vader is King of Bajer en zijn moeder Lolita. Beide te zien op http://www.ofbajer.com.

Zoekt u een lieve, trouwe hond en heeft u geen kinderen (enige ervaring is beter)? En kunt u hem bieden wat wij niet meer kunnen? Neem dan contact met ons op via kellyjose25@gmail.com of bel 0167850788.

Groeten Kelly en Johan.