Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Goed thuis aangeboden

  • Herman

    Hallo allemaal,

    Wij zouden graag een CC (teef al dan niet geholpen) op willen vangen die wegens omstandigheden weg moet (werk, gezinsuitbreiding etc)

    Wat kunnen wij bieden een goed thuis veel liefde regelmatig uit in het park en op de hondenuitlaat plek waar ze los kan lopen en ravotten met andere honden.

    Wij zijn een echtpaar van over de 50 en allebei hele dagen thuis

    wij zien uw aanbiedingen gaarne te gemoed

    Herman

  • huijgens

    ik heb een reutje van anderhalf die weg moet hij kost 300 mvg ps. ik kan u fots sturen als u wil

  • Frank

    Beste mensen,

    Ik ben op zoek naar een prima huis voor mijn lieve CC teef, binnenkort vijf jaar oud en geholpen. Ze is zeer leief naar mensen en gek op kinderen, maar jammergenoeg niet al te goed gesocialiseerd naar honden en in het eerste contact erg onzeker. De eerste kennismaking is vaak een wat spannende aangelegenheid, maar daarna gaat het prima! De reden: ze is de eerste tien maanden van haar leven nauwelijks in contact geweest met andere honden. Als ze een vreemde hond ziet gaat ze enorm trekken, wat de reden is dat ik haar aanbied. Ik ben 64 jaar en zwaar hartpatient en ik trek het niet meer.

    Haar nieuwe tehuis zal zorgvuldig worden gecontroleerd, want alleen het beste is goed genoeg voor mijn droppie!