Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Whoofull zoekt een nieuw baasje

  • J.J. de Vries-Buitenweg

    Chiaro e Tondo Purple Rain is geboren op 22 januari 2009. Haar moeder is Kamp. Chiaro e Tondo Cayu Virginia (Stella) en haar vader is Kamp. La Potenza E L'Amore di Che Guevara.

    Whoofull haar baasje is helaas gescheiden en daardoor kan ze Whoofull niet meer de aandacht geven en te verzorgen zoals zou moeten. Whoofull is toen naar vrienden gegaan die ook een Bull Terrier hebben. Helaas gaan deze honden samen niet goed. Daarom wordt er een baasje gezocht voor Whoofull. Ze is een lieve hond, luistert erg goed, ze is gewend om met kinderen om te gaan. Ze is nu 1,5 jaar oud en weegt 38 kilo.

    Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

    Henri en Barbara Wessel

    te bereiken op 06-34181405 en 06-21659954.

    voor foto's en meer informatie kunt u hier terecht: http://www.cane-corso-italiano.eu/xoops/htdocs/modules/smartsection/item.php?itemid=464

  • Chiaro e Tondo

    Whoofull heeft een baasje gevonden :-)

  • danny gordts

    beste ik heb interesse in Whoofull wij hebben een paardefokkerij en reeds een cane corso teef ook uit adoptie verkregen die het nu uitstekend goed doet in het begin was het een harde tante komt deze whoofull overeen met andere dieren indien nodig kunnen we ze altijd apart houden ik wil het altijd proberen je ziet maar ons adres Danny en Liliane Gordts Dewulf berrebroeckstraat te 9406 Ninove Oost-vlaanderen Belgie TEL003254322887