Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Hennes zoekt een nieuw baasje

  • J.J. de Vries-Buitenweg

    Hennes is een schitterende reu van 31 december 2006. Zijn officiele naam is Chiaro E Tondo Arrop.

    Hij heeft een stamboom en zijn ouders zijn Kamp. Arras en Kamp. Attica Blues. HIj is gestroomd en zijn chipnummer is: 528140000262554.

    Hennes woont al zo'n drie jaar bij ons op de boerderij en is een ontzettend goede waakhond. Vreemden laat hij niet op het erf en tegen vrienden en familie is hij enorm enthousiast en hij verwelkomt iedereen alsof hij ze al jaren niet heeft gezien.

    Het moeilijke aan Hennes is dat het een behoorlijk grote en sterke hond is die in de loop der jaren een enorme territoriumdrift ontwikkeld heeft.

    Op het erf is dat geen probleem, maar we gaan graag een stuk wandelen en dan is het zo dat hij soms zomaar uit het niets andere honden aanvalt. Als je dan net even niet oplet kan het zomaar zijn dat hij die andere hond bijt.

    Nu is ons gezin in de loop der jaren iets veranderd en hebben we inmiddels een peuter die begint te lopen en een babytje op komt. Hennes heeft hier duidelijk last van en zijn gedrag is de laatste maanden flink veranderd. Hij is nog steeds een grote, lieve lubbus die zo op het eerste gezicht helemaal niemand kwaad wil doen. Maar hij is erg onrustig in de omgeving van onze kindjes en dat in combinatie met het feit dat hij wel eens een andere hond heeft gebeten maakt dat ik hem niet meer voldoende vertrouw. We vinden het een ontzettend moeilijke beslissing, maar hebben ervoor gekozen dat Hennes niet meer bij ons kan blijven.

    Mocht iemand interesse hebben in een ontzettend goede waakhond of een schitterende hond om mee te fokken dan zijn wij zeer ge�nteresseerd.

    We zijn op zoek naar een mooie plek waar onze Hennes kan wonen en waar hij kan doen waar hij goed in is, nl. waken.

    Ons email adres is: verdaminterieurbouw@gmail.com of kneus33@hotmail.com

    Tel. 06-22936574 of 0654694685.

    Met vriendelijek groeten,

    Mike en Bregje Verdam.

    Voor meer informatie en foto's kunt u terecht op: http://www.cane-corso-italiano.eu/xoops/htdocs/modules/smartsection/item.php?itemid=463

  • Noor

    Hoi, is het mischien een optie om Hennes te castereren. Zal zijn teritoriumdrift aanzienlijk afnemen en het aanvallen van andere honden ook. Chemische castratie is ook mogelijk. Kun je eerst kijken of het wel helpt. Is het mischien toch mogelijk om Hennes bij jullie te houden:)

    Groetjes Noor

  • Chiaro e Tondo

    Hennes heeft en baasje gevonden :-)