Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

pup

  • stef

    hallo iedereen ,

    wij zijn op zoek naar een cane corso pup , een teefje, maar ik heb de indruk dat wij steeds of te laat zijn of dat er enkel maar kennels/fokkers zijn die pups aanbieden en mijn vraag is of er particulieren zijn die een nestje cane corso pups hebben in Belgie . Dus ken je zo iemand laat het mij dan weten … noot : ik zoek een teefje niet om te kweken maar vanwege karakter en aanhankelijkheid

    met vriendelijke groeten ,

    stef

  • Chiara

    Volgens mij zijn dit Belgische fokkers:

    http://www.canecorsoraydelmundo.net/

    http://www.canecorsoitaliano.be/

    Hier heb je puppies in Belgie: http://www.kapaza.be/Dieren_en_toebehoren/Honden_Pups/22167254/Nestje_Cane_Corso_Pups.html

  • Kathleen

    Beste Stef,

    Frans Vrins (0497/549604) in Oostmalle heeft regelmatig nestjes.

    Je vindt hem o.a. terug op markplaats.nl. We hebben er al twee pups gehaald: een grijs Cane Corso teefje in mei en dikke maand geleden een beige reutje (Cane CorsoxBullmastiff) Het teefje is uitgegroeid tot een heel mooie, slimme, lieve sociale Cane Corso. Heel sympathieke mensen en je kan er ook achteraf terecht met vragen. Je bent er vrijblijvend altijd welkom om te gaan kijken.

  • Dieter daemen

    Beste Stef,

    Wij zelf hebben een CC van de kennel Ray Del Mundo, en hebben niets dan lof over hen ! Het is een super reu met een heel stabiel karakter. Lief met kinderen en onze andere hond (ook een reu). Op de hondeschool is hij bij de betere van zijn klas.

    Veel succes met uw zoektocht !

    www.canecorsoraydelmundo.net

    Dieter.

  • stef

    bedankt voor de reacties maar wij hebben vandaag eindelijk een pup , gekocht bij Roelants in Booischot , een blauwgrijs reutje , natuurlijk vertederend lief maar na een paar uur al wat speels .Ik heb toch nog een vraagje : ' hoeveel en hoe vaak moet dit beestje eten - wij geven droge voeding gemengd met wat water en dat verorbert hij in no time .

  • sharon

    Hey,

    wij hebben onze Cane Corso gekocht bij Frans Vrins in Oostmalle, na serieus getwijfel, hadden we beslist een voorschot te geven op een puppy. Die mensen waren supervriendelijk, en we hebben daar een enorm goeie uitleg gekregen. Ook tot 2x toe teruggaan om te gaan kijken en te gaan kiezen vonden zij helemaal niet erg. Voordeel is ook dat die mensen kleinkinderen hebben, die die honden regelmatig uit de nest gan halen en ermee spelen, zo hebben die pups toch al een eerste virm van socialisatie gehad. Ze hebben verschillende teefjes en dus ook regelmatig verschillende nestjes. Wij hebben Kane intussen al van 19/12 (hij is 28/10 geboren), intussen weegt hij al zo'n 12kg. Hij eer per dag wel zo'n 400gr/dag droge korrels (= voorgeschreven hoeveelheid)

    Zijn schatten van honden, enorm speels, maar heel leergierig. Je moet ze wel van in het begin duidelijk maken wat wel en niet mag, en dan zullen ze nog regelmatig proberen. Naar het schijnt is hondenschool voor Cane Corso's ook geen overbodige luxe.

    Sharon

  • Ramon

    hallo mensen

    ik ben al geruime tijd op zoek naar een staal blauwe cane corso pup (reu),

    maar je komt er bijna nooit 1 tegen (of te laat).

    als 1 van jullie toevallig iets weet, gelieve een mailtje

    bedankt

  • frans

    Ik reageer even op je reactie ik heb nog wel 2 teefjes te koop 1 van een jaar en 1 van 8 maanden 1 is er blauw gestroomlijnt en de ander is bruin gestroomlijnt ze zijn heel lief en kunnen alleen zijn en ze zijn zindelijk

    voor meer info 06-48568243

  • jeffrey

    hallo cane corso liefhebbers,

    wij hebben ook sinds 2weken een cane corso van frans frins.en het is een super hondje!hij was al wat ouder is geboren op 19-10-2009.

    maar doet het heel goed met onze zoontjes van 3 en 1.een vraagje aan sharon,zou je mij een foto kunnen sturen?waarschijnlijk zijn

    onze honden familie of zelfs broers.

    mvg jeffrey

  • Sharon

    Jeffrey,

    ben hier een tijdje niet meer gepasseerd, kan je mij even e-mailadres doorsturen of mailen naar sharon.sonck@hotmail.com.

    Bednakt

    Sharon